петък, 27 юли 2012 г.

Пачуърк и куилт проектите ми тази седмица:)

Тази седмица отново беше луда. Ама луда, луда:)Започнах и почти завърших няколко неща, които ще снимам в пълна бойна готовност.
Ших един много интересен калъф, който сега чак се сещам, че не успях да снимам, а от вчера вече е в ръцете на новата си прекрасна собственичка. Няма значение, важното е да носи радост и вдъхновение...
Запознах се със супер интересни хора. Вчера в магазина дойдоха две дами, които така увлекателно разказваха за проектите си заедно, че през цялото време си ги представях като дамите, които шият във тандем и обясняват в клипчетата на ютюб:) Бяха направили Memory Quilt, който толкова много съжалих, че няма да мога да видя... със снимките му и със всичкото...
Като стана въпрос за срещи най-вероятно другата седмица ще има среща на кръпкосващите в Дверген, но за това ще имам повече информация на по-късен етап и разбира се веднага ще споделя:)
Другото нещо, с което се забавлявах тази седмица е ейто това:





Поставките са за любима моя клиентка, а мотивът, който използвах на любимата ми Карен Мак Тавиш, разбира се:) Все още се чудя, но мисля да направя още едни подобни, защото категорично страстта ми към куилтинга никога не е взимала по-висок връх:)


Това пък са два калъфа за тефтер, които щих по начина, по който най-много обичам - на един дъх:) Вдъхновението дойде от играта, която върви в момента в групата ни - Пачуърк Бг във фейсбук - размяна на дънкови възглавнички:) Голямо предизвикателство ми беше кафявият плат и на пук на всичкият ми скептицизъм направо се влюбих как се държи и как стои в комбинация с дънки и джинс и док:) Сега ще направя такива и от синият му събрат:)



Ето и подложките, за които дълго се колебах... Платът е толкова самодостатъчен, че се чудех как въобще мога да го съчетая и ушия, затова заложих на неангажираща рамка и все пак малка декорацийка. Просто не мога да повярвам как огряха рафта тези подложчици. Много, ама много им се изкефих:)




За тази събота (28.07.12) от 12.30ч се очертава работилничка за апликации в Дверген. Заповядайте ако ви се разнообразява в летните жеги. Ще апликираме по няколко възможни начина и категорично ще се забавляваме. Цената както обикновено е 15лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails