вторник, 15 юни 2010 г.

Лененият ми проект - продължение:)



Това е продължението на лененият ми проект. С голямо удоволствие ших тези салфетчици и се надявам да бъдат оценени и да си намерят хубав собственик... Предишните попаднаха на масата на една много, много скъпа приятелка и сигурно затова с такова желание ших и тези. Иначе в момента съм наблегнала на уроците по цифрова фотография, защото това е поне 30% от цялото представяне... пък и е много интересно. Приемам съвети всякакви!

5 коментара:

  1. Страхотни са! Справила си се жестоко със всичките завъртулки:) За снимките, няколко елементарни съветчета от мен. Първо, винаги когато можеш, снимай на слънце - настроението някак си си идва в снимките. Дори да е на перваза на прозореца, естествената светлина най-добре ще покаже пачуърка. Ако пък имаш шарена сянка става супер:)Знам, че това съвсем не е професионален съвет, но... ти писа, че приемаш всякакви:) Друго - аз съм страшен фен на макро снимките. А капитонирането ще изглежда жестоко, ако го направиш:)Поздрави! Снимай и показвай, искам да гледам!

    ОтговорИзтриване
  2. на шарена съм опитвала, но нещо не ми харесва:) но за слънцето и аз това смятам - светлина му е майката... рано или късно ще налучкам:) вече поне познавам апарата си няколко идеи по-добре:)

    ОтговорИзтриване
  3. О, да, и тая работа с апарата си е доста важна:) В крайна сметка пробваш стотина пъти и накрая ще намериш перфектните комбинации. Експериментирай с фона. Пробвай да снимаш ленения проект на тъмно син или тъмно розов (примерно) фон. Или, да речем, опитай с по-функционалното представяне - върху маса, с една стъклена чаша върху тях... Нещо такова:) Успех!

    ОтговорИзтриване
  4. Чудно! Благодаря... Но тези салфетчици вече заминаха, но определеееено се кефя да шия подобни и за следващите ще употребя идейките ти... Ох наистина нямам търпение да се срещнем!

    ОтговорИзтриване
  5. ами ще заминат -те са приказка Другият път направи различни снимки и ни накарай да си дадем гласа за най-затрогващата:-)малко статистика

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails