понеделник, 24 януари 2011 г.

Размяна "Пролет"

Похвалих ли ви се, че вече сдружението си има и Булстат - благодарностите могат да отидат към Теа, която си изтърча търчането за да се случи всичко.
Като резултат от факта, че вече и в Бг си имаме пачуърк сдружение и най-вече на активните дейци:))))) във групата ни във фейсбук дойде и инициативата - размяна на подложки за чаши:)

Голям купон е и много ще се радвам ако се включат още и още хора... Необходимо е да обичате да шиете, да знаете как се прави крейзи блок (благодарности за долупубликуваното Pink Фing на Теа)
и да спазите посочените по-долу условия...Първата пачуърк игра се организира от Илиана Брьомер
Условията са следните - всеки участник шие по 2 блока с големина 18 на 25,5см ( 7 на 10 инча) в стил Крейзи на тема Пролет... Те ще служат за подложки за чаши за кафе, затова големи мъниста няма да са много удачни за украса, но иначе... каквото ви вдъхнови:)

Размяната ще се извърши тайно - всеки ще получи мейл, информиращ го на кой и на какъв адрес трябва да изпрати своите подложки, но от своя страна няма да знае от кой ще получи такива. За да се запишете за играта е необходимо до 1.02.2011 да изпратите мейл на Кети keti.konstantinova@gmail.com с потвърждение за участието ви и вашите координати - адрес и имена, на които да бъдат изпратени вашите:)

Срокът за ушиване и изпращане на подложките е до 1.03.2011.

Ето линк и от немска блогърка, където можете да видите идеята в изпълнение

А ето и линк към групата във фейсбук

Ако имате блог бихте могли да популяризирате играта с добавяне на притурка-картинка.Необходимо е да запаметите и сложите тази по долу и линк към нея по избор:
http://diva-edel-art.blogspot.com
http://veselaci-hobby.blogspot.com/
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_119845471409925&ap=1

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails