сряда, 11 май 2011 г.

Седмицата се познава по неделята:)

Даммм...
Ето това беше моята неделя -

Доста преди Ивче да бъде в проект дори - когато Ева беше бебе си мечтаех как ще си я хвана за ръчичка и... ще обикаляме България заедно... мечтите ми бяха много близко до осъществяването когато купих палатката и спалния чувал на Ева, но скоро след това разбрахме, че Ивче е кацнала на земята и... трябваше да отложа тази си мечта. Няколко годинки се изнизаха от тогава, много неща свършихме, много неща не успяхме... След случката с измамника реших, че е крайно време да направя нещо, за да изкарам всичките притеснения и нерви и да ги захвърля някъде, където няма да ги намеря повече и... започнах да избирам маршрут:) Набелязах си много местенца, където рано или късно ще отидем, но реших все пак първият ми опит да е с нещо любимо и познато. И така... хванах Ева за ръка и само двенките отидохме на Пловдив:) Просто не мога да ви опиша колко щастие ме заля. Толкова беше хубаво... ядохме сандвичи и играхме карти (с Том и Джери) във влака, папкахме ягоди, мирисахме теменужки, показахме пътя на двама туристи, ходихме до тепетата (това с една дружка-куилтърка, с която исках да се запозная отдавна)... купихме си българското знаме - нещо, което мислехме да направим още на Гергьовден. И... понеже бяхме много послушни, а Пловдив е известен с... едни такива магазини... ама бяхме много, много, много послушни и... си взехме и диадема с БРИЛЯНТИ (розовото ни се размина, но пък брилянтите са достатъчно големи, че да компенсират липсата на розово)

естествено на връщане 'ЮПИХМЕ СЕМКИ У ВЛАКО:))))
май няма нужда да ви казвам, че... меко казано се позабавлявахме... в понеделник Ева искаше да ида с нея на детска, за да съм кажела на фрау Теди къде сме ходили...
Да... понеделник:) тогава пък получихме голяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяям кашон с истински пачуърк платове... но за тях ще пиша след мъничко:)
Във вторник бях на много "високопоставена" среща, където имаше и пачурк изложба... въпреки алергията ми към снобария много се забавлявах - бях една от онези, които могат да ги правят "тези бютифъл неща" и ми беше едно такова... нарадвах се на зареденото с красота място и... естествено... следващата спирка беше Artcore Tattoo. Петенцето се беше притеснила, че някак не може да съчетае шантавите ми желания да впише на едно калинка, муха, водно конче и мноооооооооооооооооооооооого цветя и... почти се беше отказала да ме тутуира:) Отне ми цял час да я убедя, че... си заслужавам:) Мъчи се с мен ШЕСТ ЧАСА И ПОЛОВИНА... даааа болеше - да е жива и здрава играта на бесене (с имена на държави), която открих в телефона, та... и аз, и младежът, който се сдобиваше със змия на крака, някак между Куба, Мексико, Южна Корея и Румъния преживяхме:) Ето ме... тотално цветьосана... (Бояджиева, следващото изречение е специален поздрав за теб) Нямам търпение да забравя колко много болеше и да си изографисам и другата половина от гърба:)



И така.... стигнахме до...

Честит 11ти май! Не зная на кого или какво е празник този ден, но... на мен определено ми е празнично... Чаках си тази дата доста време - без някаква причина - просто нямах търпение да дойде. После, избрахме точно на нея да е срещата на гилдията... И така вече имах причина да си я чакам с трепет. Много хора обещаха да дойдат на срещата - още повече дойдоха и аз - щастлива:)


Пихме кафе, хортувахме си... Радвахме се на блоковете от бъдещото шалте на групата - толкова са прекрасни... пожеланията...

Скоро ще започнем да ги събираме... Запознах се с една куилтърка, която исках много, много отдавна да срещна...
После се залепихме за мострите от истинският пачуърк дистрибутор...
Обиколих света виртуално няколко пъти в последните два месеца,за да намеря най-великолепният производител на пачуърк платове... и смело мога да заявя, че успях... Не мога да ви опиша колко се вълнувах и радвах, когато с дружките от групата заразлиствахме парченцата, за да от повече от стотината десена да си изберем най-прекрасните, от които да си поръчаме:) Разбира се, с уговорката, че това е само началото... Скоро, много скоро ще допълним магазина и с това...
На път от магазина вечерта се разминах с една дама, която звънеше по телефона и започна разговора си с "Хей, рожденник..." Тогава си помислих "Ето, все пак някой е имал рожден ден днес:)" а моят ден беше прекрасен без дори да познавам някой рожденник...

Мили мои читатели... надявам се да предадох поне грам от всичкото щастие и на вас... Желая ви и вашата седмица да е била и да продължи да бъде толкова прекрасна, колкото моята... Цунк и гуш!
И като съм тръгнала да разказвам в снимки... ето и благодарение на кое успях даже пост в блога да пусна:)

6 коментара:

  1. Много се ми беше приятно да се запознаем!
    значи все пак люпихте семки?:()
    И безкрайно съжалявам, че не можах да дойда днес...

    ОтговорИзтриване
  2. хей, недей да съжаляваш! толкова се радвам, че се запознахме и ще чакам 21ви с нетърпение...

    ОтговорИзтриване
  3. За пореден път четох с удоволствие и се забавлявах.Вече съм ти казвала-разказваш така,че сякаш съм била с вас във влака,на отсрещната пейка.....Прекарах и аз няколко хубави часа с вас двенките.
    Мъжът ми беше особено впечатлен от татуировката ти,когато му я показах(той си пада много!!!),а аз се страхувам,иначе и на мен ми харесва-супер е!

    ОтговорИзтриване
  4. аааа това ми е трета ("к-то" се вижда и на тази снимка, тя беше първата), после една пипируда и пак цъфтя, а сега тази:)Догодина - две - десет... пак:)

    ОтговорИзтриване
  5. Ох, на някой му се спинка!!!!

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails