събота, 23 юни 2012 г.

ЧРД:)

Днес е супер специален ден. Големият дЗверген в нашето семейство има рожден ден. Не зная защо имам толкова голяма нужда да го споделя, да се похваля или просто ей така... Кога минаха тези 6 години? Нямам представа... Явно и никога няма да си отговоря на въпроса можех ли да направя нещата по-добре отколкото ги направих... Знам само, че цункам детето, спящо в другата стая и... няма по-прекрасно нещо от това.
Тази година ще празнуваме в София:) Това е втората година в живота на Ева, в която не сме на море на рожденият й ден. Честно казано когато празнуваме на морето се събират повече деца, отколкото успяхме да съберем сега в София, но... важното е да се забавляват малчовците:) А пък аз тази година успях да се отчета подобаващо с нещо, което имам желание да направя от много време... торта:))))
Е, заповядайте, но побързайте, защото като ми се събуди детенце ще изчезне за секунди!






Направата на това нещо беше толкова велико удоволствие, че категорично ще повторя много скоро...
И... май отново ще започна да пиша и тук, защото съвсем съм изоставила отчета в снимки на нещата, които творя... А те са повече от всякога:) Никога в живота си не съм била по-вдъхновена и по-пълна с идеи така че...
Ту би континюд:)


1 коментар:

  1. Защо е важен денят ли?!
    Защото това е вашето дете,вашето слънчице!!!Винаги ще е важен този ден,колкото и да порасте мъничето.....
    Нека сте здрави,мила!Всички,за да се радвате един друг и да се обичате!

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails