понеделник, 6 август 2012 г.

Фимо, кракъл и шев на букви...

Е, дойде време да ви разкажа за още една интересна седмица...
Разбира се, иска ми се да започна от Двергена:) Тази седмица той ме предизвика с две неща - едното е нещо, което не съм и мечтала да правя - да участвам в организацията и декорацията на истинска винтидж сватба. За целта трябваше и помощ от публиката... Много съм щастлива, че познавам eйто тази дама, която просто нямаше как да не попитам що е то винтидж и има ли той почва у моите платове:)
Поръчката дойде от една друга приятелка, която за мен е супер ценен човек - тя първа ми показа с действията си, че е съвсем възможно да се осъществяват мечти и има шанс за хора, които работят това, което им харесва и го правят със сърцето си... Eто линк към нейната Perfect Event фейсбук страница:)
Та така... сега като се замисля май все пак няма все още да публикувам снимки, за да пооженим хората и тогава...
Добре де, не е като да няма какво друго да ви разкажа:)


Това е прекрасната възглавничка от играта на Пачуърк БГ за размяна на дънкови възглавнички. Получих я от Йовка Христова... Обожавам тази личност, обожавам и възглавничката... Всеки един елемент е направен с мисъл за мен и май не съм се чувствала толкова специална, колкото когато си я гушкам... Благодаря, Йов!

Ето джобарниците с феи, за които ви разказвах преди:) Вече са съвсем завършени и комплектовани с възглавнички. Доста хора се огледаха в тях при първото им появяване "на сцена" и съм супер щастлива по случая:)
Едно от най-готините неща тази седмица е пристигането на Катрин - куилтърката от Оклахома, за която съм ви писала и ще пиша още много. За нула време наваксахме кой какво сътворил. Тооооолкова е прекрасно когато хората макар и далеч, и не комуникиращи редовно не губят връзката си... Успяхме дори да уговорим срещичка... това, което най-много ме радва е, че направихме нещата така, че да не се случва всичко в Сф, а да мръднем малко по-встрани. На 13.08.12 сме на гости на Ръкоделницата в Пловдииииииииииив! Ще дойдат едни от най-любимите ми дружки от доста части от Бг и супер много се вълнувам:) Заповядайте и вие ако имате интерес към темата:)
В Двергена срещите с Катрин ще се проведат отново другата седмица, но дати и часове ще обявя допълнително след като ги съгласуваме:)
Иначе... вчера беше първата августовска неделя... За повечето хора това не означава много, но за мен беше празник. Участвах в първото за тази година издание на София Диша:) Купона беше невероятен. Много, много се радвам, че имах възможността да съм част от целият купон! Предизвиках отново себе си и съм изключително доволна, че го направих:)
Днес пък беше почивният ми ден. Прекарах го разбира се с моите си хора. Разходихме се до Импресията и... не знам дали заради смелостта, която ми вдъхват те или просто защото ми се експериментира си взехме Фимо и комплект за кракъл:)
Оказа се, че е нямало нужда да чакам години, че да опитам и двете... Толкова мнооооооого се забавлявахме с Ева! Тя направи подарък на баба си - в края на месеца има рожден ден. А аз облякох няколко карфички:)
Това пък са шнолките, които направихме ягодки с Ева.
Йов, те също са поздрав за теб - стига вече бонбонени шноли... дай да украсим дечовците с нещо по-здравословно:Р.


Ето го и първият ми напукан опит:) Пукнатините се засилиха когато бурканът започна да съхне. Мнооооого голям кеф!


И така... меко казано се позабавлявахме... дано следващата седмица отново ни донесе подобни прекрасни предизвикателства и емоции.
Желая спорна, усмихната и успешна такава и на вас!Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails