петък, 4 януари 2013 г.

Кафе, чай и шоколад!

Честита нова година, приятели!

Желая ви всички най-прекрасни неща и отново искам да кажа, че се радвам, че ви има!

Е, в Дверген коледната украса, с която посрещнахме 2013 вече е история:)

От днес в магазинът вече цари кафеена атмосфера:) От известно време насам все ви опявам за моята кафе драма – имаше платове, нямаше платове… в крайна сметка дойдоха и това, което ми се откъсна от сърчицето във формата на платове вече е продадено… Останалото реших да си шия най-алчно и себично самичка… Така де, толкова ги чаках, спестявах и пр., че… реших, че съм си заслужила да се поглезя. Честно казано от висотата на последната седмица вече зная защо толкова ги чаках тези кафета. Те отвориха цяла нова страница в моята пачуърк история.




Вдъхновена от прекрасните съчетания се разрових из безбрежната си библиотека… случайно или не най-сетне се реших да си поекспериментирам по-сериозно с надписите на ръка с фримоушън и… най-сетне опитах една апликация, която винаги, винаги ми е харесвала, но все не смеех да правя. Причината е крайният резултат, който ще взриви хората, които обичат почистени крайчета и нестърчащи конци:) Е, след като усъвършенствах стандартната апликация със зачистени крайчета, нестърчащи конци и пр. вече смятам, че е време да започна да апликирам MY WAY.

Свалих транспорта на машината, надянах крачето за куилт и… затананиках:) Между другото странно, че точно така реших да си кръстя апликацийката… по всичко личи, че тази година нещата ще се случват така – по моят начин:) На където и да се обърна попадам на едноименната песен, която обожавам откакто се помня…

Да, обещавам тази година да си е моята година… стига толкова притеснения и борби… от тук насетне ще шия платовете, които ми харесва да шия, ще правя нещата, които ми харесва да правя, ще се подчинявам единствено на шестото си чувство и ще се радвам на всяка секунда (е, това го правя от десетина години насам, де)…

Все пак, ако се надявахте да ви покажа каква точно е тази историческа апликация ще се наложи да почакате, защото както споменах във фб януари и февруари са месеци за уважаване на кафето, чаят и шоколадът в Дверген:)

Ще се постарая да публикувам почти всеки ден по един нов пачуърк продукт, посветен на тези пристрастяващи субстанции и… искрено, искрено се надявам да ви забавлявам, топля и радвам в студените дни… Ще видите как бързичко ще мине зимата когато всеки ден се радваме заедно:)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails