петък, 15 юли 2011 г.

Ния Куилт

Колкото и време да прекарвам пред компа напоследък... май най-много задлъжнях на този блог... Затова и си позволявам да публикувам първо тук един от четирите проекта, върху които работя в момента... Моренцето явно беше страхотен генератор за мен, защото сега не мога да се спра... и в магазина, и с децата и с шиенето. Направих си доста сериозни изводи за нещата които правя и... мисля, че започва да си личи:)
А ето и поръчката от сайта Хубави подаръци, по която се трудя тази седмица. Куилтът още не е завършен, но мога да се обзаложа, че ще отиде при най-прекрасната Ния на света, защото го шия с голямо удоволствие и лекота... Тепърва предстои сандвичосване и куилтване, но... основната приказка вече е написана:)
Съжалявам за снимките, но... у нас явно няма да успея да накарам цветовете да приличат на това, което всъщност са - светли и прекрасни:)
А пеперудките са специален поздрав за един четящ, но не пишещ във форумите ни човек:))))




4 коментара:

  1. Със сигурност ще стане прекрасно като го сандвичосаш!И е права Танчето,че никое дете няма да има такова-толкова е мило че е персонално!!!!И аз с удоволствие бих ушила на някого лично,само за него си!Чакам да покажеш скоро и готовото юрганче!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Дамммм обичам нещата, които се шият от само себе си... Снощи куилтвах и съм мнооого щастлива как стана и това... Днес след базара ще сложа и кантове и ще показвам пак:)

    ОтговорИзтриване
  3. Хубаво! :)
    Детските, и особено бебешките, творения са ми любими! За дете се шие с особено чувство. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много съм съгласна... и за сега май те най-ми се отдават:)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails