неделя, 14 август 2011 г.

Хайде сега... нова мания...


От Разград насам една нова страст бушува в главата ми и досажда на околните (да, тези дето четат, но не пишат:))... Споменах ви, че се запознах на панаира с прекрасната Надя от Наделия Арт, която ми показа какво е това ембосинг... Много се впечатлих и започнах да се интересувам. Естествено, веднага нагласих и пари за машинка и се започна едно ми ти ибейско приключение на спечелени търгове... И така, крачка по крачка осъзнах, че съм се вкарала и с двата крака в скрапбукинг манията... Оказва се, че това хоби е дори още по-скъпо от куилтинга... Сега сигурно ще ме питате защо не показвам:) причините разбира се са три: джаджите ми още не са пристигнали (или поне не 18 от тях), все още не смятам, че съм прочела достатъчно и... си имам две сръчни ръчички, които искат да помагат, но не знаят още как, затова съм отложила заниманията за къъъъсно вечер, което така и не идва:) Нямам търпение Ева да се прибере от Берковица (утре) и да майсторим заедно...
Междувременно... преди да си помислите, че съм изоставила куилтинга да се похваля, че напредвам със списъка със започнати проекти:) и се готвим за Изкуството - мисия възможна! Заповядайте следващата събота от 15 до 21ч. пред Народен театър...

И все пак ето първият ми скрапбукинг опит:)




8 коментара:

  1. Много, много яко и морско:) Пък те маниите могат и да се комбинират - така стават истинските произведения:)

    ОтговорИзтриване
  2. хехе да, нали знаеш от кога пробвам да комбинирам плат с хартия:) и хартия с бродерия:) ще гледам този път да се получи... мерси, че ти харесва:)

    ОтговорИзтриване
  3. Да, такива комбинации се правят, също и дантелки всякакви, копченца и т.н. Запътила си се да догониш Картичкофуриите. Аз те предупредих, че това хоби е всепоглъщащо откъм време и пари. Можеш да посетиш и блога на Ivolina Моите майстории, там има много уроци, техники, там ще видиш и блога на Нана, която пък прави страхотни копченца и т.н. Успех!

    ОтговорИзтриване
  4. Nana`(s) crap" - тук ще видиш също страхотни неща, а копченцата са от 08 май 2010 г.

    ОтговорИзтриване
  5. Мерсииии много яки неща! Веднага ще ги последвам:)

    ОтговорИзтриване
  6. Ето коментарчето на Юлияна от фб:)
    Юлияна Неделчева Аз ще пиша тук,че нещо блогът ти ми е сърдит и не ми дава да се изкажа....Това с новите мании ми е толкова познато,до болка...Явно търсещите душички като нас са така-опитващи....какво ли търсим,може би себе си?Ама да не филосоствам много,а да ти кажа,че си се справила много добре!Ще очаквам с нетърпение и следващите,когато ти пристигнат джаджите!!!!!
    4 minutes ago · Like
    Keti Konstantinova-Dimitrova хехе сега ще погледна какво му е на блога... иначе новите мании на мен ми допълват старата май... аз покрай пачуърка и децата определено открих себе си и вече търся само как да съм полезна и да се забавлявам:) Иначе покрай вашето поощрение днес търчах да сменя единият крак на чайка и нескопосано оцветените стъпки, за да съм доволна и аз:))) Мерси!

    ОтговорИзтриване
  7. Ха, така! Вече и официално с двата крака :)
    Много да те радват джаджите и творенето, а творенията да не говорим! :)

    ОтговорИзтриване
  8. мерсиииииииииииииииииииииииииииииииииии!

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails