вторник, 27 декември 2011 г.

Коледният базар на Камара на занаятчиите, Зазимяването и разни други на... немски:)


Чудно време е декември... едно такова очакване и специално усещане се носи из въздуха... Е, коледа отмина, раздадохме и получихме подаръците... За мен тази Коледа отново беше специална. Тази година предизвиках себе си по много начини - отворих и разработих магазин, уших много, много различни неща, научих тонове... спечелих (и отчасти си позволих да загубя) приятели... доказах си, че все още мога да работя цял месец по 14 часа всеки ден
Много, много активна година... Върха май качих, когато реших да участвам в 16 дневният ВЪНШЕН базар, организиран от Камарата на занаятчиите. През цялото време бях със смесени чувства относно този базар, но реших да участвам, защото цялото нещо беше едно огромно стечение на обстоятелствата, което ми се стори необикновено. Днес беше последният му ден и... като се върна назад осъзнавам отново каква късметлийка съм... Богата съм - срещнах необикновенни хора, заредих емоции, настроение и разбира се вдъхновение...
Имам толкова много нови идеи и толкова много нови цели... И все пак май 2012 за мен ще е година на довършване, на доучване... засрамих се от този един единствен изпит, заради който ми виси магистратурата и още няколко такива "висулки", та... ще има за какво да стискате палци...

За времето на базара като на магия се случи и другият проект, който си бях поставила за цел - да направя още един онлайн магазин - www.dvergen.com - този път единствено за готов пачуърк... Въпреки, че зае интернет пространството на връх Коледа, той върви доста по-бавно, пълни се по-трудно, поглъща доста информация, но... се случва:) С него се гордея също толкова, колкото със www.dvergen.com, защото както и първият го създавам от нищото... много е специално това чувство... и в същото време е доста отговорно... защото реших да му подаря името, което е доста специално за мен. Дверген означава "джуджето" (необходимо ли е да споменавам от кой език:)))) винаги, ама винаги съм казвала, че ако някой ден си имам място, то ще се казва Dvergen... та затова:) Интересно стана и се надявам да допълни пачуърк картинката, както и да успея да надхитря себе си - както с програмирането, така и с фотографията, фотошопа и разбира се текстописането:)
И така... в общи линии нямам време дори да се обърна, но така ми харесва, защото когато все пак имам възможност да го направя ми харесва това, което е останало след мен:)
Така и моментите, прекарани с децата, и моментите на нищоправене са още по-сладки...


Ето и снимчици от предизвикателствата ми в последната половина на декември 2011...







А това е снимка от отново НЕЧОВЕШКИЯТ базар, на който участвах в средата на декември, организиран на уникалното място, наречено +това... не знам как да коментирам емоциите си по отношение на това местенце... обичам го!



А това са нещата ни, които стигнаха до два немски базара тази година - в Мюнхен и Кьолн... кой би помислил, че на Финтифлюшка и Милчо ще им се наложи да изучат и немският:) Ивет, благодаря ти за доверието в мен и че си направи всичкият този труд... Благодаря!








5 коментара:

  1. Кети!
    Ти си желязна, мила! То не е програмиране, то не са деца, снимки, текст...да се чуди човек кога остава време за шиене :) Поне идеите не отнемат време, така като те знам, съм сигурна, че се будиш с тях и още преди да си подхванала една, ти се ражда нова!
    А +това наистина е специално място! И аз го обичам и ти знаеш защо ♥
    Пожелавам ти 2012 да е годината на 2012 нови идеи, 201 нови приятела, 20 нови немски коледни базара и 2 целувки от мен!
    Дрън дрън...2012 поне от мен!
    Успехи!

    ОтговорИзтриване
  2. хихихи колко готино пожелание:) мерсииии! иначе си права - будя се с тях.. и понеже имам безрезервна вяра в "мислите на събуждане" винаги гледам тях първо да осъществя и така... както Деми Мур каза в любимият ми световно безизвестен филм... "Денонощието има 24 usable hours. Why waste it sleeping?"

    ОтговорИзтриване
  3. Хубаво е, че си вярваш. Че си поставяш цели и ги постигаш. Пожелавам ти много енергия за да изпълниш мечтите си!
    Нека 2012 бъде магическа година - защото числата, от които е съставена 20 и 12 произлизат от една цифра.

    ОтговорИзтриване
  4. Юхуу, какви прекрасни неща насътворила тази Кети :)) Чаках го този пост (понеже те "следя" онлайн) и направо ах-нах! И базари и немски базари и чудеса! Браво, Кетич! Страхотни сте и двечките и Теа и всякак, сърдечно и душевно ви пожелавам 2012 да ви донесе поне още 2012 нови човечета, които да цъкат и ахкат от ръкоделията ви. Или, ако не ти харесва, поне 2012 нови къщурки, в които да занесете усмивки :))
    Прегръдки!!!

    ОтговорИзтриване
  5. успешна да е! :)
    и малко по-кротка

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails