вторник, 23 ноември 2010 г.

Книжки с дрешки :)


Имам една дружка, която скоро ще отвори много готин магазин за подаръци... Та... покрай нея се престраших най-сетне да направя и аз корици за книги. Това беше едно от нещата, които все отлагах да шия, но ето - радвам се, че се престраших... Някак специално е това да облечеш книга. Е, аз до момента само тефтери обличам де, но... много, много е хубаво. Да се ползват със здраве и да носят радост редовете!

2 коментара:

  1. Мерси много!
    И понеже много се радвам на коментари ще си позволя пак да си копирам тук и тези от фейсбук:)
    #
    Yovka Hristova Кети, много е хубаво да облечеш тефтер:)
    Носи се навсякъде, пълни се с информация и задачи, а отвън винаги те посреща цветната картина, направена с много любов, специално за теб:)))

    #
    Зорница Николова И аз много ги харесвам - кой ли да вземе да ми направи един за моя куилт-тефтер ?))

    #
    Keti Konstantinova-Dimitrova ох така е - с право съм изчаквала да събера енергия... а пък днес ми казаха, че последният - зеленият, който беше специално за зелено парти, е бил напълнен с пожелания. Особено ми е приятно, защото той е бил кажи - речи единственият подарък - всички други веществени подаръци са отишли за благотворителност, което го прави още по-специален... Ваня, ще си отмъкна прекрасната ти идея и ще го правя и на моите рожденни дни... Аман от благотворителност само по коледа!

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails