събота, 19 февруари 2011 г.

Размяна "Пролет" - получениииии

Нямам търпение да се похваля и тук...
Днес беше прекрасен ден! Сутринта ми стигна за всичко - торта, кафе, децата:) Днес завършихме и третият випуск курсисти по пачуърк - първо ниво и в сряда започваме с второто - процес, който сам по себе си е мноооого вълнуващ:) Забавлявах се много и с тях - срещам се с уникааални хора и се чувствам толкова прекрасно сред творящи личности:)Нещото, което направи денят ми още по-прекрасен беше продължението след курса - третите отворени врати:) Изведнъж се озовах сред огромна част от миналите вече курсисти - всички със светещи лица и вдъхновени... Не бих могла и да мечтая за повече, но се оказа, че има и повече:)
Сега е момента да разкажа подробности около личните ми преживявания на тема "размяна Пролет". Освен, че бях администратор-разпределител на двойките (е, Ева ги разпредели, защото не може да чете и безпристрастието така беше гарантирано, но аз имах удоволствието да разпратя мейли на всеки един поотделно) аз също участвах. Едно от момичетата от курса имаше голямо желание да участва, но не знаеше дали може да шие различен от "крейзи" блок. Поех ангажимент когато й разпределя другарче изрично да го попитам дали е ок и тя се записа:) Естествено, (както става винаги) явно съм изпратила толкова много енергия където трябва, че тя се падна на мен (естествено нямах нищо против НЕ крейзи блоковете:))но това като чели не е било достатъчно, че... и аз се паднах на нея:)))) Другата смехория беше, че съм толкова зле с иментата, че през цялото време си мислех, че си комуникирам с(и шия за) момичето, което седеше до нея на курса - имената им си приличат (изчервяв). И.... представете си когато днес влезе истинската Яна с един голям прекрасен червен плик и... ми подари най-прекрасните подложки на света, придружени с най-прекрасните пожелания... Честно, нямам думи да опиша чувството, но ми се иска да правим по няколко размени на месец, защото определено бих си го "причинявала" по-честичко... ЯНА, БЛАГОДАРЯ!
Що се отнася до направата на нейните подложки... имах визията как искам да изглеждат още като обявихме темата... с голямо удоволствие и лекота ги ших и се надявам много, много да й харесат и да я радват... Макар че честно казано на фона на това перфектно нещо, което получих... едва ли мога да претендирам за каквото и да е...
А сега, понеже не съм егоист (понякога), ще ви позволя и вие да се порадвате на прекрасните ми подложки от първата размяна на сдружението:



1 коментар:

  1. Да са ти честити!
    Преди малко видях и ушитите от Ида и си мисля, колко различна е пролетта за всеки, но винаги носеща настроение...:)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails