вторник, 29 март 2011 г.

Новопопълнения:)

Не мога да не споделя и вчерашният ден, макар и понеделник, а не четвъртък:)
Миналият петък беше много специален в живота на магазинчето ни - получихме цели 3!!!!! колета:) Първият от Юлияна с изработени от нея красоти... Вторият - пристигнал до нас благодарение на усилията на Илиана - за което отново много, много благодаря




и третият - плод на нашите собствени усилия:) - 17 килограма джаджи от Хамерика, пристигнали за нищожните 4 дни:)) Тези 17 килограма ни костваха много повече, отколкото ако просто бяхме отишли до там да си напазаруваме... митници, чудесии... цял ден... но пък момента на отварянето на колета си заслужаваше:)


а още повече си заслужаваше понеделникът, в който отидох в магазина и преди да вляза Белфи ме посрещна и каза "ще го видиш - вече прилича на истински Куилт магазин":) Теа беше подредила всичко... усмивката не слезе от лицето ми вчера, не слиза и сега... Дано ви хареса:)

1 коментар:

  1. Наистина изглежда прекрасно и различно....Суууупер!Истински куилт магазин,права си!Ще става и още по-хубав и посещаван-наближава месец от отварянето му,а всеки нов ще е още по-добър от предишния!Пожелавам го на вас и на себе си и го вярвам!

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails