понеделник, 8 август 2011 г.

Честит понеделник!

Честит понеделник!
Този пост определено е вдъхновен от две неща - всички по-долу поместени снимки са плод на едно много, много страхотно вдъхновение, което ме тресе от няколко дни:) и се подклажда профилактично... Второто е... мноооооооого готиният ми ден:)
Не мога да не споделя с вас... дано разсея добро настроение навсякъде и огрея и вашата седмица.
Та...
не зная дали съм ви споделяла новата си страст - картичкосването, но... това е ново нещо, което открих и скоро ще успея да демонстрирам резултати:)
Сутринта ми започна с един спечелен ибейски търг за печатчета и страхотно невероятен продавач насреща...
После се обади Теа - отпочинала и ВКЪЩИ:)))))
Зарадваха ме и с една новобебешорска вест и... когато излязох от нас вече усмивката ми нямаше шанс да бъде скрита...
Толкова бях щастлива и вдъхновена, че си намерих 2лв:) отдавна не ми се беше случвало... и така продължи цял ден - готини хора цял ден... творене на ягодки и жабоци и... готини хора...
Черешката беше, че се запознах материално с още една от виртуалните ми дружки - malukindian естествено още по-вдъхновяваща на живо:)
После (сигурно защото бях толкова щастлива) срещнах и основната ми надежда и източник на реклама, която ме зарадва с много обещаващи планове за наесен:)
Разкошен ден! Честит понеделник!











6 коментара:

  1. Викам си - последен път и отивам да си лягам, като преди това пиша едно протестно писмо. Не може аз, вместо да си следя на спокойствие други сайтчета мине не мине време и се ръгам тук - нищо, братче, абе какво става с това момиче, бе,к`ъФ е тоя мързел, бе и опппа, бинго - има нещичко. Няма да протестирам. Ехееее, напълни ми се душата и не знам кое ми харесва повече, но определено жабоците са ми фаворит!!!!! Много емоция при споделянето, че чак и аз се засмях и си представям усмивката на милото ти личице!

    ОтговорИзтриване
  2. Ееееее не е честно... аз тук се изживявам като шивач преизпълнил план графика, а ти го наричаш "нещичко" ще се разправяме! Само ми ела, че се бях присетила точно за теб наскоро:)

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря за Честития понеделник!Да е честита седмицата и на теб!Куилта е станал мноооооого хубав!А джиджавките са определено много сладурски.И аз като Танчето се тревожа понякога като лиспвате с Теа......Много се радвам за хубавият ти ден-и моят вчера беше такъв-пожелавам си и днешният да е красив и ползотворен-на теб също!Целувки!

    ОтговорИзтриване
  4. Хубав, ама много хубав остатък от седмицата ти желая!!! Имате си едно чудесно, великолепно и зареждащо местенце... и малко ми е мъчно, че е в София, а не по-наблизо, но пък така човек може да си измисля поводи за разходки до София :))) Благодаря за прекрасните понеделнишки емоции... мога да те уверя, че жабокът все още виси гордо на бухалската чанта :)) при все странната животинска комбинация! хубава и вдъхновяваща седмица, Кети!

    ОтговорИзтриване
  5. И във вторник звучи добре този понеделник!
    До Нова година така да ти минават дните. А на първи /януари/ пак ще поръчам за догодина :)

    ОтговорИзтриване
  6. хихи да докладвам тогава за сряда - продължавам да печеля търгове в ибей, размааааааааааааааааааааазвам се от готини хора и вече съм с 2.20лв напред:)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails