петък, 20 юли 2012 г.

Активна гимнастика и торта от плат:)

Преди няколко седмици в Дверген дойде едно много симпатично усмихнато майче. Идеята й беше да направи на прекрасното си буболече Буба активна гимнастика.. Такава, каквато наистина няма:) Седнахме, избрахме животинки и функциите им, измислихме история за приказка със всяка една от картинките и... започнах работа. Тук е момента да спомена, че майчето беше толкова обаятелно, че категорично измислих още няколко истории за такива гимнастики. Уви, изпълнението на задачата се оказа голяма пипкавинка и не успях да ушия другите, но... скоро:)
Излишно е да казвам, че подобен проект кроя от бая време, но... явно е трябвало да се запозная с прекрасната Буба, за да го осъществя. Иначе запознанството ни стана, когато дойдоха да си вземат гимнастиката.... обичам го и това бебе! Смееше се с глас и цялото му същественце се тресеше от смях (на мен, щото съм смешна) или на шаренийките в магазина не знам, но... беше тоооооооооолкова хубаво.
Мило прекрасно малко Бубе, да си ползваш и хапваш гимнастиката със здраве аз ти благодаря сърдечно за смеха и настроението, което донесе със себе си:)

Що се отнася до техническите подробности... апликации с малко пачуърк и куилт. Копчетата са поставяни на машина, за да няма мърдане. Калинката се откачва изцяло - главата й е шушумушкаща:) с копчета - шити и лепени... В общи линии това най-много ме изкефи, че всеки бод, който правих беше с мисълта "умната, че е за бебе". Никоя активна гимнастика от магазина не може да замени това и честно казано нямам търпение да започна следващата, която ще е с тема "В гората" най-вероятно:)Но първо малко трябва да си пошалтошия, щото... да реанимирам:)




е


Другото нещо, с което се гордея е за двама мои любими екземпляра, които се оказаха с три месеца кака и батко на Буба, достигайки заветната възраст 7м:)
По случай седмият им м.:))) Мама им взе торта... ама безглутенова да не нарушим захранването:) И тук момента "шия за бебе" не липсваше, щото и тук имаше бая интересни и миниатюрни моменти... Пожеланието ми за тях е да отпразнуват много рожденни дни на куклите с тази торта:)Щото някак си... Не се разваля:)




Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails