сряда, 28 септември 2011 г.

Наскоро натворени:)

Ето, пак изостанах с блога... Добре че днес без да искам си забравих всички започнати проекти в магазина, че да мога да понаваксам с някой и друг отчет за стореното в последно време. С писането може и да изоставам, но с шиенето и детегледането май, май никак даже:) Новото от венчето насам е, че... започнах работа:) Като кажа това на някой винаги следва въпроса "Къде" (въпреки, че знаят, че си имам магазин) :))) та така де, започнах работа в магазина и така осъществих мечтата на майка ми да стана шивачка и продавачка... Честно казано... много малко са моментите, в които съм се чувствала толкова щастлива, колкото сега... сутрините имам да децата и къщата, а следобедите за творчество... Съответно и започнах около 100 неща, които сигурно ще свърша преди пенсия, но това е отделен въпрос... Важното е да се твори:) Ето и няколко завършени неща:
Тези мъфини са в отговор на желанието ни с Ева да се въртим в кухнята и да се изживеем като домакини през почивните дни:) Изчезнаха преди да успеят да изстинат... добре че ги снимах, щото... иначе дамата, която ме предизвика на мъфин дуел нямаше да си има доказателство, че съм правила наистина:)
Това панерче (има си още няколко братчета и сестричета) е плод на едно вечерно вдъхновение, което разбира се завършвах на другият ден. Станаха сладки и много, много удобни.
Това е покривка с подложки, която ших за една поръчка. Голямо удоволствие беше и в момента пътува за Америка:)
А ето и новата ми доза бухльовци... вдъхновени отново от една поръчка... ще можете да ги видите в доста цветови комбинации, защото смятам да ушия няколко такива шалтета... тази година:)
Това е още едно панерче, което дори си има и другарче торба за пликчета - отново отдавна поръчана, планувана и тествана близо месец с различни материи и цветове и... в крайна сметка ушити пак на един дъх:) Прекрасна вечер, мили читатели... и отново се извинявам за дългото мълчание. Надявам се, че следите новините около магазина - там поне се стараем да сме винаги актуални... А най-новото (освен прекрасните курсове и работилнички) е рубриката ни "Инструменти на занаята", която сигурна съм ще е много полезна на всички, които започват да издирват информация що е то пачуърк и има ли той почва в БГ:)

7 коментара:

  1. Аз обожавам твоите бухльовци!!!!!!!Колкото и да направиш-все ще им се кефя.....
    От мъфините ми потекоха лигите!
    А в онези подложки са ми останали очите!
    Иииии-пиши по-често,забавно е!
    Целувки!

    ОтговорИзтриване
  2. Добре,доказателството се приема:)

    ОтговорИзтриване
  3. Бухльовците ти са великолепни! Толкова изразително гледат от това шалте, че а-ха да проговорят :))) Прекрасна работа си намерила, Кети. Все повече взаимна радост и удоволствие да ви носи... еех, размечтах се...

    ОтговорИзтриване
  4. Панерчетата са страхотни - едновременно практични и страшно свежи!

    ОтговорИзтриване
  5. Защо мъфинките не са в онези специални книжни чашчици - лично аз така не мога да ги ям. Искам ги в хартийка!!! Ти вече хвана цаката на бухлатковците. Личи си, че са ти любим персонаж. Панерчетата са жестоки - кефи ме червеното, даже етикетче като от конфекция си има. Радвам се, че работата, с която си се захванала те прави щастлива. Това се иска. Успех!
    Таня

    ОтговорИзтриване
  6. Много хубави!
    Таня, така стават леко хрупкави, иначе са по-влажни, но и по не еко и с процент загуби :)

    ОтговорИзтриване
  7. Ъхъ - но е друго когато поднесеш това изкушение в капсулка на точици и върху такава подходяща подложчица. А Кети просто ще изскочи "През работно време" 20 м пред магазинчето и ще си вземе от Двата щъркела такива нещица, после ще ушие подходящи подложки и понеже вече тези мъфинки ги е опапала, ще омеси пак и ще снима. Защото лично на мен ще ми е много интересно ако капсулките са бели на лилави точки каква подложка ще измисли умната й главица -ха,ха - добре ще ми дойде идеята, понеже имам такива.

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails