петък, 7 май 2010 г.

Възглавничка - столче

NB! Моля ви, ако искате да коментирате направете го директно в блога ми, а не във facebook, защото предпочитам да си пазя коментарите ви на моето си място - много им се радвам... Благодаря!



Ето това е следващото "направи си сам" нещо, което искам да споделя с вас... Вдъхновено беше от една детска стая в IKEA. Преди няколко години, когато получих зелена светлина да направя детската както искам се счупих да разглеждам какво се предлага на нашият пазар... резултата беше, че накрая ми се драйфаше от четириъгълни кутиени мебели, правени под калъп. Единственото, което ми хвана окото (освен IKEA-ските) струваше 5000лв или нещо такова, та... прибегнах до направи си сам. Буквално се развихрих с цветовете, до степен, че Ивче като се огледа за пръв път се шашардиса чак:) Та... благодарение на каталога на гореспоменатия мебелен магазин реших, че за възрастта на децата не е необходимо да наблъскаме в детската бюра, шкафчета и пр. а по-добре да оставя място за игра. Затова, за да посядвам докато си играем сътворих тази възглавничка. Другата причина поради която тя ми хрумна беше, че търсех приложение на дюшека от бебешкото креватче на Ева... Не ми се шиеше, затова се сетих, че имам една доооооста по-голяма от необходимото калъфка за възглавница, която пасна перфектно да напъхам дюшека в нея - заших само в края. Върху най-долната дюшеко-възглавница е черджицата, която по принцип е на пода - лека и изпираема в пералня:) - само такива черги виреят в нашата къща май...

И... като подхванах темата не мога да пропусна да се изфукам с крайната цветна интерпретация на детска... (e, в момента е мноооооооого по-разбъркан, но... така го бях замислила)

1 коментар:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails